Știați că? (momente/faze amuzante MediFun2011)

Friday, June 22, 2012

În urma MediFun2011, am contorizat, în scris, cele mai amuzante faze/momente, așa cum le-au enunțat participanții, prin completarea formularului de evaluare.

Puteți să vă delectați și voi cu lecturarea acestora, în rândurile de mai jos:

 

 1. Pff… greu.
  Din cele pe care le-am auzit cred ca faza de la tat, unde Cristina a fugit in sensul opus cu sticla la campionatul de gasca mis e apre cea mai haioasa! :P
 2. hmmm….nu imi amintesc momentan
 3. Lista gri :)
 4. Bogdanel (Kamasutra) la proba cu bomboana din ligheanul cu faina :D
 5. aruncarea lui jerry
 6. TOT MEDIFUNUL !!!!!!! :))))
 7. Valentina de la mine din echipa l-a plimbat pe Jerry in jurul stadionului noaptea la 5 pt ca i-a promis ca ii arata un Aro.
  Radu s-a trezit chel duminica dimineata.
 8. Aruncarea lui Jerry .
 9. andarcavar:))
 10. Au fost mai multe faze comice atat in echipa cat si in rest!Dar una mi-a ramas in minte…ii mai mult legat de echipa…dimineata la 5 cand ne pusesem la somn alerga catelul cel mic in jurul corturilor si cineva il alerga si nu puteam dormi nici unul:))))
 11. O faza amuzanta a fost la Teatrul de Vara, cand Adelin (echipa TAT) a inceput sa stranga steaguri de la alte echipe si sa faca “parada” cu ele :))
 12. cand organizatorii au adus aceea pizza imensa pentru echipe .geniala faza
 13. zolog pe bar \m/
 14. proba cu robotii
 15. zolog balerina :))
 16. Prea multe…nu pot si nici nu vreau sa fac un top…
 17. au fost momente frumoase in toate cele 4 zile,depinde cu ce ochi le vezi si motivul pentru care ai venit la medifun:D…
 18. Proba “Aruncarea Jerry-ului”, foarte tare. La proba campinat de “gasca” cand o colega de echipa in loc sa vina la echipa noastra cu sticla, ea a fugit cu sticla la echipa cealalta. Adevarul e ca toate momentele petrecute cu echipa au fost bestiale, ne-am distrat, am ras, am strigat (mai mult ei ca eu eram racita).
 19. Zolog pe bar;))
 20. Zolog-balerina
 21. Urmele de ruj…beietii din echipa ne-au luat rujul si s-au inghesuit sa-i simta abdomenul lui Darius…practic, noi fetele, nu am avut mare lucru de facut.
 22. In prima dimineata in care se auzea cum cineva “chema cerbii” dupa corturi. Si faza din Cuba cand organizatorii au socotit ca 12 echipe impartite in grupuri de cate 4 = 2, stiu ei despre ce e vorba :)) Si in prima noapte in care dimineata deja Kuki asa era de drojdit incat vorbea cu dificultati.
 23. lista neagra
 24. sunt mult prea multe faze amuzante!!!
 25. Cele mai tari momente au fost in Club,si in rest nebuniile din camping.
 26. cel mai amuzant lucru a fost cand s a citit clasamentul la teatru de vara  (asa de  repede ca nimeni nu a intzeles nimic) si si mai ‘amuzant’ a fost ca ne am zbatut ca fraierii la probele de la teatru de vara sa nu castige comerciali vre o una(care au fost anuntzatzi pe locul 2)dupa noi si nu cumva sa ne intreaca    :)))))))))))))))))))))    si sa nu mai zicem cat de amuzant a fost finalul..:)))))))))))))))  a castigat echipa de pe locul 7 anuntzata:))))))))))))))))))))))
 27. momentele din Club Tineret si RObotzi
 28. Zolog pe bar!!! si jery in tanc!!!si ar mai fi multe;)
 29. Zolog pe bar!!
 30. Mi s-a parut geniala “coregrafia” celor de la Guess Who pe imn. Si acum cand aud melodia imi vine sa fac asa si mor de ras:D
 31. cad m am rostogolit prin iarba impreuna cu ekipa “tat”, paintballu pt ca nu vedem pe nici unu ,da pe nici unu din ekipa adversa- o fi fost de la okelarii de protectie sau de la beri:-), poate amandoua, cursa prin oras; la weekend la bazinu olimpic am jucat oglinda si unu dintre noi nu reusia nici cum sa sara.
 32. Cand am urcat vineri pe la 4:30 dimineata bicicleta pe scarile stadionului.
 33. toate momentele au fost tari pt k am fost o echipa care s-a distrat si am stiut cum sa o facem…
 34. Tot medifunul mi s-a parut perfect singurul lucru care il consider problematic ca nu i s-a facut destula reclama….. numar mic de participanti si spectatori…. dar nu conteaza la anu o sa fie si mai bine…..
 35. realizarea scenetei….toate repetitiile…
 36. Au fost mai multe :)
 37. Sceneta Robotzii…:)))
 38. Cel mai amuzant?:)) Anuntarea clasamentului final…
 39. cunostintele de matematica a lui Mihai Pavel (12÷4 =2)
 40. au fost multe multe faze dinastea ar trebui scrise pe un blog cand am timp :D